Despre MTS Technik

1. Definiția afacerii: Cu ce ne ocupăm?
Suntem o companie de inginerie și producție specializată în furnizarea de componente pentru suspensii și amortizoare.

2. Declarație strategică a misiunii: Care este obiectivul nostru pe termen lung?
Obiectivul strategic al companiei este de a se număra printre cei mai mari trei producători de suspensii sportive din lume, atingând vânzări anuale de 70 de milioane EUR până în 2030.

3. Strategie de bază: Cum ne vom atinge obiectivul?
Să le oferim clienților un produs fiabil care să le depășească așteptările, oferind o experiență unică în materie de servicii pentru clienți.

MTS Technik este o companie condusă de pasiune, care trăiește și respiră mașini modificate și de performanță. Cu accent pe modelele BMW, MTS Technik este partenerul perfect pentru pasionații de mașini care doresc să-și îmbunătățească experiența de conducere la un nivel superior.La MTS Technik, înțelegem că o mașină nu este doar o mașină care te duce de la punctul A la punctul B. Este o extensie a personalității tale, a viselor și aspirațiilor tale. De aceea, oferim o gamă largă de upgrade-uri de performanță și modificări care pot transforma BMW-ul tău într-o mașină de conducere personalizată.De la upgrade-uri de suspensie la sisteme de evacuare și tuning de motor, MTS Technik are tot ce ai nevoie pentru a debloca întregul potențial al BMW-ului tău. Echipa noastră de experți pasionați este mereu în căutarea celei mai noi și mai bune tehnologii auto pentru a-ți aduce produse de ultimă generație care oferă performanțe, fiabilitate și stil inegalabile. Dar nu oferim doar produse de top. Credem, de asemenea, în a le oferi la prețuri corecte și rezonabile, astfel încât fiecare pasionat de mașini să poată avea acces la cele mai bune upgrade-uri de performanță fără a-și goli buzunarul. La MTS Technik, credem că fiecare ar trebui să aibă oportunitatea de a experimenta plăcerea de a conduce un BMW modificat de performanță.Deci, dacă ești proprietar de BMW și împărtășești pasiunea noastră pentru conducere, performanță și individualitate, vino și alătură-te comunității MTS Technik. Promitem să-ți oferim cele mai bune produse, cele mai bune prețuri și cele mai bune servicii, astfel încât să-ți poți îndeplini visele și să-ți poți lua experiența de conducere la noi înălțimi.