Povestea noastra

BIMMERS  a luat nastere in anul 2019 cu dorinta de a aduce pe piata o gama variata de produse si accesoriiauto in exclusivitate pentru  brandul BMW. In spatele proiectului BIMMERS se afla compania SeeK Motorsport SRL, o companie cu capital integral romanesc ce doreste sa schimbe industria de piese si accesorii auto din Romania. Poate ca multi nu vor intelege de ce stam ore in sir si facem noptile albe pentrua vinde niste bucati de fier sau plastic, dar la BIMMERS noi nu vindem nimic, ci pur si simplu cream pasiune, finalizamproiecte, aducem zambetul pe buzele masinistilor si reusim sa ne sprijinim prietenii din industria auto.Bimmers inseamna Pasiune, Familie, Adrenalina si Masini.

 • Produse

  Intrucat dorim sa avem o gama cat mai variata oferim peste 60.000 de produse si accesorii ce sunt organizate in peste 60 de categorii, numarul acestora crescand pe zi ce trece. Clientii nostri stiu ca vor obtine preturi si servicii de calitate. Relatiile bune avute atat cu furnizorii, cat si cu producatorii inseamna ca veti gasi pe site-ul nostru produse si servicii de o calitate ridicata la cel mai mic pret posibil, fara sa scadem calitatea.

 • Servicii

  Muncim in permanenta pentru a veni in intampinarea partenerilor nostrii cu oferte, facilitati si servicii unice si mai ales utile. Calitatea serviciilor este asigurata de un personal tehnic competent ce va poate ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Experienta noastra se poate masura prin rezultatele recunoscute la nivel national, iar in momentul de fata nu trebuie sa mai faceti eforturi masive in a va documenta online sau sa alergati pe forum-uri pentru a afla diferite pareri si opinii.

 • Misiunea

  Misiunea noastra este sa livram cea mai completa experienta de la inceputul proiectului tau si pana la finalul acestuia, iar la Bimmers ne dorim sa sprijinim pasiunea si sa cream un mediu propice pasionatilor auto. Pentru asta ne vom implica si te vom ajuta pe cat posibil pentru ca BIMMERS inseamna mai intai de toate pasiune/familie/prietenie.

 • Focus

  Elementul ce ne indruma este pasiunea nemarginita pentru masini si desi pentru cei mai multi oameni masina este un mod de trasport si nimic mai mult, o simpla unealta, pentru noi insa, este un mod de exprimare, o extensie a personalitatii pe care fiecare si-o construieste asa cum si-a imaginat-o de la bun inceput.
  Unii prefera masinile performante, altii prefera masinile stock, iar o alta categorie apreciaza dragsterele, altii prefera off-road-urile, clasicele, sleeper-ele ș.a.m.d. Intr-un final ne  respectam unul pe altul chiar daca avem gusturi diferite. O pasiune este ceva frumos care uneste oameni din toata lumea, fie ca seara te duci prin parcari sa te dai sau lucrezi in garaj pentru urmatoarea etapa, la baza avem aceiasi pasiune si acelasi respect.

Site

Responsive si rapid sunt cuvintele cheie ce pot caracteriza site-ul nostru web, Bimmers fiind singurul magazin online de piese auto care dispune de un design responsive. Conceptul presupune un design ajustat pentru ecranul fiecarui utilizator, indiferent de echipamentul folosit - PC, tableta sau smartphone.
Acesta detecteaza singur tipul de device folosit de client si adapteaza layout-ul pentru cea mai buna experienta posibila.
Homepage-ul site-ului este dinamic si modern, iar utilizatorii ce revin pe site sunt intampinati cu noile oferte, produse hot si cu produse similare celor vizitate anterior.
Toate aceastea iti ofera o experienta unica, rapida, sigura si customizata nevoilor tale.

Securitate

Securitatea este un cuvant cheie pentru noi, cu aceasta ocazie tinem sa va anuntam ca tranzacțiile tuturor clientilor nostri sunt protejate de cele mai înalte standarde de securitate. Aplicăm peste 100 de filtre antifraudă pe fiecare tranzacție, în funcție de sumă și produsele cumpărate. Securitatea este oferita de una dintre cele mai mari companii ce proceseaza tranzactiile online din Romania, si anume Netopia MobilPay.

 • Program

  Deschis:

  Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
  Sambata: 10:00 - 14:00
  Duminica: 10:00 - 14:00

 • Contact

  email: [email protected]
  Denumire companie: SC SEEK MOTORSPORT SRL
  CUI: 41869354
  Sediu social: Braila, Aleea Ipotesti Nr. 4