Despre RoadHouse

Peste 45 de ani de experiență si milioane de placute de frana vandute,Road House este astăzi un producător mondial de piese de frână pentru industria auto.Istoria noastră este o poveste de îmbunătățire continuă și dezvoltare

- Tehnologie avansată în fricțiune cu o „stare de artă” reală în producție, oferind un produs de calitate superioară pieței secundare, niciodată cunoscut printre alți producători. Alte 130 de milioane de bucăți. producția anuală operată în 12 fabrici din întreaga lume, ne permite un fundal profund și o cunoaștere în topul industriei noastre.
- Cea mai largă gamă din lume disponibilă în depozite automate gata de livrare în întreaga lume.
- Personalitate: Aftermarket este 100% obiectivul nostru. Ceea ce ar putea părea un handicap pentru unii, pentru Road House este unul dintre principalele sale avantaje. Nu avem un complex care să fie singurul furnizor aftermarket datorită tehnologiei, producției și logisticii noastre, suntem foarte încântați să oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie cu adevărat de la un furnizor de frâne.
Cercetare și dezvoltare
Filozofia care stă la baza activității noastre este cercetarea, dezvoltarea și testarea continuă a noilor compuși de materiale de frecare, în încercarea de a satisface cerințele exigente ale pieței în ceea ce privește performanța, confortul, siguranța și durata de viață. Compușii alternativi sunt analizați și evaluați continuu - variind de la materiale ușor disponibile, cum ar fi rășini modificate sau elastomeri, până la ingrediente precum fibra de aramidă sau grafit sintetic. Acesta este angajamentul nostru continuu față de cercetarea de bază avansată în industria fricțiunii.
Strategia noastră pe termen lung în ceea ce privește noii compuși de frecare nu este legată de costuri, ci pur și simplu de a livra cele mai bune produse disponibile cu cea mai avansată tehnologie.
Mașinile Dyno rulează pe cel mai avansat software de emulare, permițând astfel obținerea unor rezultate extrem de reprezentative pentru a reduce performanța produsului în consecință. Departamentul tehnic este structurat în patru domenii independente pentru a face față în mod corespunzător cerințelor în creștere ale angrosiștilor independenți de pe piața pieselor de schimb, precum și cerințelor de înaltă calitate ale clienților OE / OES.

INOVAŢIE
Un nou proces de producție numit HPT (High pressure treatment) a fost introdus recent în fabricile de la Road House. Acest proces implică supunerea suprafeței napolitanei la un schimb de căldură (650 ° C) și la o presiune de 1 TM. Pentru a vă asigura că suprafața materialului de frecare este complet vindecată după ce ați petrecut câteva ore în cuptoare.
- HPT permite o mai bună adaptare a suprafeței napolitane la disc.
- HPT oferă securitate care previne cristalizarea suprafeței de-a lungul duratei de viață a produsului.
- HPT este ecologic, deoarece reduce emisiile de praf și frecarea gazelor, în special în faza de decantare a tabletei pe disc.

Testarea

Doi pași cheie, printre mulți alți, necesari pentru eliberarea unui nou material de frecare, sunt un test de estompare la temperatură ridicată (parte a protocolului de testare AK Master), așa cum se arată în graficul de mai jos și un test de zgomot matricial (scârțâit) pentru a obține un „fără zgomot” „opriți operațiunea. Așa cum s-a văzut mai sus, filosofia de dezvoltare a produselor ROAD HOUSE își propune să îndeplinească cele mai înalte așteptări ale conducătorilor auto actuali, conștienți de calitate, prin dezvoltarea produselor și testarea la standarde cu mult peste ceea ce este disponibil în mod normal în industria fricțiunii.

Unul dintre cei mai importanți indicatori de calitate superioară este durata de viață a servodirecției plăcilor de frână, deoarece aceasta este extrem de reprezentativă pentru performanța generală de frânare a produsului. Plăcuțele de frână RH sunt renumite pentru uzura redusă, depășind marea majoritate a celorlalte produse de frecare. Gama de produse ROAD HOUSE nu numai că are cerințe de performanță ale Regulamentului 90, dar, spre deosebire de alți producători, a fost testată și aprobată la nivel de număr de piesă individual, purtând, prin urmare, numărul de omologare relevant pe eticheta cutiei conform cerințelor legale de ambalare și etichetă ale Regulamentului 90. . Regulamentul 90, așa cum este descris în paginile următoare, impune un nivel minim de siguranță / performanță pentru a menține o frânare eficientă în anumite condiții de conducere. Cu toate acestea, propriul protocol de testare al ROAD HOUSE depășește cu mult cerințele Regulamentului 90 pentru a asigura nu numai funcționarea frânei fără probleme, ci și pentru a asigura cerințele superioare de performanță de confort pe care cei mai pretențioși clienți le așteaptă de la un producător de frunte. Graficul de comparație de mai jos ilustrează doar un eșantion al programului de testare cuprinzător în vigoare la RH pentru eliberarea unui nou material de frecare, comparativ cu acele teste necesare în mod specific pentru a îndeplini cerințele Regulamentului 90.

Certificari si Reglementari

1.- Conform Regulamentului 13, performanțele sistemelor de frânare ar trebui să fie în concordanță cu testele necesare pentru aprobarea noilor plăcuțe de frână la sursă. Evaluarea se face pentru a se asigura că plăcuțele de frână îndeplinesc standardele de omologare.
2.- De asemenea, plăcuțele de frână realizate pentru piața deschisă a pieselor de schimb trebuie să treacă următoarele teste de performanță:
* Test de sensibilitate la viteză.
Aceasta testează diferența de performanță de frânare (decelerare) a plăcuțelor la viteze diferite (65, 100, 135 km / h). Sunt permise diferențe de decelerare de până la +/- 15% din rezultatele obținute în urma testelor la viteza cea mai mică.
* Test de compresibilitate.
Pentru a evita presiunea excesivă asupra pedalei de frână, compresibilitatea materialului de frecare nu trebuie să depășească următoarele limite:
- Compresibilitate în condiții de frig: mai puțin de 2% la temperatura camerei.
- Compresibilitate în condiții de căldură: mai puțin de 5% la 500 ° C


* Aderența.


Aderența dintre materialul de frecare și placa de suport trebuie să aibă cel puțin aceeași valoare ca testul de tăiere Newton 250 pe centimetru pătrat din forma materialului de frecare.
3.- Marcare și ambalare:
Pentru a identifica cu ușurință plăcuțele de frână aprobate, atât acestea, cât și ambalajul acestora trebuie să respecte regulamentul 90 în ceea ce privește informațiile care ar trebui să apară pe plăcuța de rupere în sine și pe ambalajul acestuia. Specificațiile sunt după cum urmează:


* Pe plăcuța de frână:

- Ștampila aprobată de test pentru plăcuța de frână corespunzătoare.
- Data fabricației, cel puțin luna și anul.
- Compoziția și tipul garniturii de frână.


* Pe ambalaj:

- Fiecare set de axe trebuie să vină într-un pachet sigilat pentru a preveni manipularea.
- Numele producătorului, compoziția și tipul plăcilor de frână de schimb, vehiculele pentru care a fost omologat și ștampila omologată trebuie să apară pe ambalaj.

4.- Aprobarea producției:

Dacă se consideră necesar, organismul responsabil cu aprobarea produsului poate evalua metodele de control al calității ale producătorului. Inspectorul poate prelua probe aleatorii de la producător pentru teste de laborator. Inspecțiile autorizate de organismul autorizat ar trebui să aibă loc în mod normal o dată pe an.

În cazul rezultatelor inspecției negative, aprobarea acordată acestui tip de plăcuțe de frână în conformitate cu regulamentul va fi retrasă.

ECE R-90:
La 1 aprilie 2001, acest regulament a intrat în vigoare în majoritatea statelor membre ale Comunității Europene, precum și în alte țări care au implementat regulamentul în mod voluntar.

Conform noului regulament, plăcuțele de frână trebuie să treacă o serie de teste de performanță pentru a obține aprobarea oficială. Produsele sunt, de asemenea, testate pe drum și apoi li se oferă un număr de referință.

Această directivă trebuie respectată și respectată în întreaga lume, astfel încât acest tip de politică va face mai dificilă accesul pe piață a produselor de calitate mai slabă și va pune serios în pericol siguranța șoferilor.