Despre suspensiile MTS Technik si intrebari comune

  • Care este diferența dintre seriile Comfort, Street și Sport?

Aceste kituri diferă în funcție de nivelurile de rigiditate și de coborâre. Seria Comfort este destinată celor care doresc să înceapă aventura cu suspensiile coilover fără a renunța prea mult la caracteristicile de amortizare pe care le aveau până acum. Seria Street este un compromis calculat de tehnicienii noștri între confort și rigiditate, oferind o experiență de condus sportivă, la un nivel care permite utilizarea zilnică fără probleme a mașinii. Seria Sport este o soluție fără compromisuri, destinată persoanelor pentru care prioritatea este coborârea maximă și montarea roților. Cele 3 serii de suspensii coilover sunt descrise în continuare pe blogul nostru.

  • Suspensia coilover necesită achiziționarea de piese suplimentare?

Suspensiile noastre coilover sunt livrate gata de asamblare. Orice caz care necesită utilizarea unei componente care nu face parte din serie (de exemplu, o verigă de bară stabilizatoare) este rezolvat prin adăugarea componentei corespunzătoare la kit. Dacă un anumit element nu este inclus în set, înseamnă că suspensia noastră va funcționa cu piesa de serie.

  • Pot achiziționa separat componentele individuale ale suspensiei coilover?

Bineînțeles că da. Pe site-ul nostru, după ce intrați în fila "Suspensii coilover", pe lângă seriile individuale de suspensii, există și fila "Piese de schimb", unde puteți cumpăra orice element al suspensiei coilover.

  • Poate fi ridicată mașina cu suspensia coilover?

Cea mai importantă caracteristică a suspensiilor coilover este, fără îndoială, posibilitatea de reglare a înălțimii. Gama de coborâre variază în funcție de modelul de mașină. Cu toate acestea, chiar și în poziția cea mai înaltă, suspensia coilover va fi întotdeauna mai joasă decât suspensia de serie.

O mașină cu suspensie coilover poate fi folosită în fiecare zi?
Bineînțeles că da. Mai ales cu gama de trei opțiuni de rigiditate pe care o oferim, adaptate la nevoile fiecărui utilizator. Scopul nostru este de a elimina stereotipul conform căruia suspensiile coilover nu sunt potrivite pentru condusul zilnic. Caracteristicile suspensiei dezvoltate de noi au scopul de a oferi o experiență de condus plăcută pe o suspensie mai rigidă, eliminând în același timp inconvenientele care rezultă dintr-o astfel de modificare.

  • Care sunt avantajele montării unei suspensii coilover?

Montarea suspensiei coilover aduce o serie de avantaje, de la aspecte vizuale până la îmbunătățirea manevrabilității. Mai multe despre acest subiect puteți găsi pe blogul nostru.

  • Pot să cumpăr arcuri pentru o singură axă?

Da, este posibil. După selectarea mărcii și a modelului mașinii, pe site-ul nostru web apar filele de produse, inclusiv filele "Arcurile de coborâre - față" și "Arcurile de coborâre - spate".

  • Este posibil să folosiți arcuri de coborâre cu un amortizor de stoc?

Amortizoarele de serie pot coopera cu succes cu arcuri care asigură o coborâre de până la -40 mm. În cazul unei coborâri mai mari, se recomandă înlocuirea amortizoarelor cu amortizoare sport echivalente.

  •  Amortizoarele dvs. pot fi utilizate cu arcuri stock?

Amortizoarele MTS Technik sunt amortizoare sport cu o cursă de lucru scurtată. Prin urmare, acestea necesită utilizarea arcurilor de coborâre.

  • Care este perioada de garanție pentru produsele dumneavoastră?

Produsele MTS Technik sunt acoperite de o garanție de doi ani, fără limită de kilometraj.