Monroe

Monroe este una dintre cele mai cunoscute și de încredere mărci din industria auto la nivel global, oferind echipamente originale și soluții de schimb inovatoare pentru controlul rulării, inclusiv amortizoare de suspensie și componente de direcție și suspensie, către mai multe generații de tehnicieni specializați și deținători de autovehicule. Această moștenire, cu peste 100 de ani de asigurare a unor produse de top pentru autoturisme, camionete, SUV-uri, autobuze, microbuze, vehicule pentru condiții grele și vehicule comerciale, a făcut din Monroe o marcă leader între producătorii de autovehicule, specialiștii în service auto și consumatorii de la nivel mondial.

Monroe ajută la implementarea soluțiilor inovatoare în aftermarket, pe măsură ce fiecare generație de tehnologie de control al rulării din echipamentele originale va ajunge în cele din urmă o posibilitate de service aftermarket. Ca furnizor de prim plan al produselor OE de control al rulării pentru producători de autovehicule și echipamente din întreaga lume, am ajutat la stabilirea unui standard de excelență în privința fiabilității și rezistenței produselor și a performanțelor de rulare și manevrabilitate. Poziția noastră globală de top în domeniul OE este mai mult decât un avantaj datorat calității. Ajută și la asigurarea de produse de schimb de calitate pentru aproape orice model de autovehicul cunoscut, în fiecare etapă a duratei sale de exploatare.

Monroe înseamnă și opțiuni, oferind soluții de rulare de nivel premium, proiectate și dezvoltate pentru a ajuta la refacerea caracteristicilor ”de nou” privind rularea și manevrabilitatea; tehnologii de nivel mediu pentru performanță, fiabilitate și valoare foarte bune, și produse de calitate ce oferă performanțe fiabile și economice pentru autovehicule mai vechi.

Fiecare membru al echipei Monroe înțelege că ultimul lucru pe care un proprietar de atelier de service îl dorește este revenirea unui client pentru probleme de rulare și manevrabilitate. Gama noastră completă de produse aftermarket de control al rulării, de la tehnologiile de supape interne până la arcuri și lagăre superioare de amortizor, sunt proiectate pentru a corespunde profilului de performanță de rulare și manevrare aferent fiecărui autovehicul, pentru a asigura o manevrabilitate și un control sigure, confortabile și precise:

  • Calitate și performanțe specifice aplicațiilor, de nivel OE
  • Expertiză în domeniul produselor de nivel OE care corespund cerințelor de operare, ciclului de exploatare și situației de utilizare ale fiecărui autovehicul
  • 100% testate și verificate pe autovehicul, pentru a se asigura potrivirea piesei conform OE
  • Tehnologii specifice pentru arcuri în funcție de aplicații

Monroe este și un partener de afaceri de încredere pentru distribuitorii de piese auto și clienții lor, oferind o acoperire a aplicațiilor de top la nivel de industrie, pregătire tehnică de clasă mondială, programe de marketing inovatoare și un portofoliu larg de instrumente de dezvoltare a afacerilor.